torsdag 30. juni 2011

Glitter på bad :-O




Jeg har akkurat funnet ut at der finnes fugemasse med glitter. Jippi!!  Selve fugemassen kan du jo få i alle farger, men du kan tilsette glitter i sølv, gull , og glitter med alle regnbuens farger i fugemassen. Jeg synest dette høres så spennende ut og har bestilt hvit fugemasse med sølvglitter til gjestebadet. Jeg har kun sett en liten prøve av dette på flisebutikken og det så kjempe fint ut. Som jeg har vist tidligere blir dette badet hovedsakelig hvitt med mosaikkfliser på hele gulvet og i dusjen, så jeg er utrolig spent på sluttresultatet. Nå begynner arbeidet på begge badene til helgen, så i løpet av neste uke får jeg se det endelige resultatet med flisene. Jeg håper så inderlig dette blir glamorøst og ikke glorete :-O

Bildene vist under er de eneste jeg fant på nettet, sikkert pga at produktet er så nytt. Men jeg skal ha som nevnt over hvite mosaikkfliser 2,5 x 2,5 cm med glans, hvit fugemasse med sølvglitter :-)

                                                             






                        Her er noen eks fra www. mira-byggeprodukter.dk/





























Jeg hadde aldri trodd jeg skulle glede meg SÅ mye over en fugemasse ;-)

søndag 26. juni 2011

Hovedbadet :-D

Badet mitt ser ikke akkurat helt slik ut, men det var det eneste badet jeg fant med badekar forran vinduet. Jeg tenker å pynte vinduskarmen med rullestein og skjell for å fremme følelsen av en deilig strand "far far away" :-)




Nå begynner hovedbadet også å bli ferdig planlagt. Det meste er bestilt, og det gjenstår vel egentlig bare små detaljer igjen. Badet er klar for flislegging til uken og jeg har et stort håp og ønske at det blir fort ferdig :-D Jeg gleder meg sånn til å se det, om det blir slik jeg har tenkt og sett det for meg :-O Jeg har også omsider fått fatt i shutterser til begge badene fra Irland og det var ingen enkel sak. Mye mailer og bilder frem og tilbake i tillegg til min dårlige engelsk innen construction, men vi kom i mål tilslutt :-D



Eks på shuttersene jeg skal ha til vinduet. Jeg har valgt Cafèstyle til dette badet siden vinduet går helt til gulvet. Cafèstyle er delt på midten horisontalt i tilleg til vertikalt. Dvs at jeg kan ha den nederste delen lukket og øverste åpen eller motsatt.










Flisene er fra Flisekompaniet og heter Botticini Marble 40 x 40 cm





Botticini Marble 2,5 x 2,5 cm








Speil i drivved fra Living





Fattigmannssølv lampe fra Bloomingville. Jeg likte lampene så godt at jeg villa ha begge og fant ut at denne ville passe best på hovedbadet.










Vince skjenk fra Home and Cottage. Denne som med den andre på gjestebadet er ikke ment til bad men jeg håper og tror at det skal gå fint med en glassplate. Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal male den hvit slik som skjenken vist under eller om jeg skal beholde den slik den er. Kanskje jeg ser hva som passer best når den er kommet på plass.

Skjenk fra RM.























































































































Glassdusj som vist til høyre.




"Rainfall" dusjhode.

Sluken til dusjen. Jeg har prøvd å tenke på hver minste detalj.



Badekar fra temabad med plass til to store og en liten :-)






Jeg har allerede et lager av disse fantastiske lysene som jeg sparer til nye huset.



Også denne diffuseren. Jeg er totalt hektet ;-)



I skjenken tenker jeg å ha kurver til alt små nipset.

onsdag 22. juni 2011

Gjestebadet :-D



Nå er jeg EEENDELIG begynt å handle inn det jeg skal ha til gjestebadet. Det er jo bare så utrolig gøy :-D Hvitt  er hovedfargen her så jeg skal no få litt å vaske på... Jeg synes hvit er en lett delikat farge og her er en del av innredningen til badet som selvfølgelig i hovedsak er hvitt som jeg allerede har investert i. Men jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke lampetter jeg skal ha over speilet, da jeg egentlig liker begge to like godt.  Jeg har ikke ord om hvor mye jeg gleder meg til å se det ferdige produktet og håper og tror det skal bli veldig bra :-D



Jeg har brukt dette bildet som inspirasjon til planlegging av gjestebadet.





Skjenken er egentlig ikke ment til bad, men med en glassplate på, under vasken tror jeg det skal gå fint.




Blandebatteriet er ikke bestilt for der finner jeg ikke en jeg "må" ha enda..







Gulvet og dusjen blir i hvit mosaikk, veggene skal ha brystningspanel.....


med en turkis/blå veggfarge øverst. Ikke delt som vist her men en blanding av disse ;-)






Jeg jobber iherdig med å få fatt i shutterser til vinduet, som ikke er en enkel sak.





Dusjen blir i firkantet glass med muligens noen fine monogrammer.Jeg fant ikke større bilde. He he..







Jeg har en hel hau med disse glassene fylt med skjell og sand fra steder jeg har besøkt. De er så dekorative og har  merkelapper hvor de kommer fra. Samtidig bringer frem gode minner :-)







Speilet er fra Ikea og lampettene (vist under)som jeg ikke klarer å bestemme meg for  skal monteres over.







Her er lampene jeg foreløpig står mellom. Begge er fra Bloomingville





Også Bloomingville




                                                        Hva synest dere??

                                         Jeg blir VELDIG glad for alle inspill :-D

mandag 20. juni 2011

Nydelige uteområder


I dag sitter jeg å ser på uteområder og lurer på hva og hvordan jeg vil ha mitt. Jeg synes dette er et vanskelig og utfordene felt. Gress, ikke gress, fliser, ikke fliser, skifer, ikke skifer, bed her eller der og hvor mange.. Hva skal være i de??? Hvilke hagemøbler??? Tre, messing, rotting?? Det er jo så mye fint å velge mellom. Her er i hvertfall noen nydelige uteområder som gir meg god inspirasjon til planlegging av mitt eget  :-)



















fredag 17. juni 2011

American Porch Swing



Det STØRSTE ønsket mitt akkurat nå er et ferdig hus og hage. At klematisen min som kom med sin første blomst igår er vokst seg så stor at den har dannet et tak over terrassen min og har en million blomster HELE sommeren. At jeg kan sitte under der i porch swingen og nyte en varm kaffe og baileys og bare drømme meg vekk. Det hadde vært deilig det :-)

Jeg ELSKER porch swings, det er bare så fantastisk å sitte å "dingle" frem og tilbake i de, så nå må jeg bare finne en jeg faller pladask for. For igjen som med alt annet finners de i alle farger, former, størrelser og matrialer.... Fine er de i hvertfall alle sammen!!!


Her vil jeg gjerne sitte :-D




Er ikke feil å sitte her heller.






Her er et eksempel hvor den er brukt innvendig.



Litt mer "hytteaktig" men jeg hadde med glede sittet her også!!

Jeg synest denne var så skjønn.

Jeg drømmer og drømmer.......