søndag 29. mai 2011

Inspirasjon til Siennas rom

Min lille prinsesse Sienna er et lite nurk på snart 6 mnd. Hun er min førstefødte og da selvsagt veldig bortskjemt. Siden mamma er så glad i interiør gleder hun seg til å lage et lite prinsesse rom til meg med alt fra polkadots, striper, med rosa og hvitt som hovedtema. Her er litt bilder jeg har brukt som inspirasjon til klargjøre rommet hennes (i tankene) som står ferdig i løpet av august, forhåpentligvis :-) 

Mitt siste funn er denne nydelige barnesengen. Denne skal jeg male hvit og dette nydelige veggordet som er vist under skal limes på i hodegavlen. Jeg gleder meg til sengen er ferdig og tror den kommer til å bli kjempe fin. Siden dette er et prosjekt jeg holder på med for øyeblikket kommer det oppdaterte bilder senere :-)

Mitt siste ferdige prosjekt er denne nydelige gyngehesten. Dette var en gave fra tante Berg og var opprinnelig trehvit. Sammen fant vi ut med litt maling og tibetansk saueskinn ville heste bli helt annerledes. Hesten mangler munn, og tante Berg må komme å fikse :-)

Disse fantastiske håndmalte bokstavene er kjøpt fra Funky Monkey Letter Boutique-USA. Jeg måtte vente ca 2 mnd på de, og det var de så absolutt verdt. Ta turen innom http://funkyletterboutique.com/ og se hennes utrolige utvalg med alt fra temaer  som Dr. Seuss collection til ditt eget design, slik som jeg har valgt :-D

1 kommentar:

  1. Feel free to comment, om det er positivt eller negativt. Jeg setter stor pris på alle kommentarer og/eller det er tips og ideer til prosjektene mine :-D

    SvarSlett