lørdag 3. september 2011

Rislamper og veggdekorasjon til Siennas rom!

Nå nærmer det seg med stormskritt at huset er ferdig. Ååååå gitt om jeg venter og venter. Jeg synest alt går i sniglefart og 1 uke med stillstand har vært nærmest uutholdelig... Nå kommer endelig arbeiderene tilbake på mandag for å gjøre ferdig det gjenstående som er listing, montering av gulv, innerdører og montering av kjøkken. Det kan jo ikke ta så lang tid vel.... Så jeg har allerede gått til innkjøp av lamper til min lille dukke til rommet hennes. Hovedfargene på rommet hennes er rosa og hvit med striper og prikker.

Jeg var inne å kikket litt på Potterybarn Kids sine sider og fant dette bildet her. Falt pladask når jeg så hvordan de har hengt sammen ulike rislamper med silkebånd og har lyst å gjøre noe tilsvarende til henne.Jeg er spessielt glad i polkadots og fant disse skjønne lampene på nettet. Lille Sienna har to lampeuttak på rommet sitt så jeg har kjøpt seks stykker i forskjellige rosafarger og alle i rispapir. Noen store, runde og noen små avlange. Jeg får kun lys i to av de som blir denne lampen under, men det burde jo holde. De andre lampene kommer kun til å være der som pynt.


Disse er ikke ment til å ha lys i men som dekorasjon. Jeg har klippet av føttene og vognen for jeg synes lampene ble mye søtere uten.

Det er ulik størrelse og farge på alle rislampene og jeg håper de passer godt sammen når jeg får montert de.


Ellers var jeg innom en interiør butikk her forleden og fikk øye på disse kjempe skjønne uglene. Det ga meg en idè til å lage min egen veggdekorasjon til rommet hennes ved å bruke disse. Siden jeg vil ha en større vegg dekorasjon til henne og trengte opp i mot 10 stk av disse uglene, fant jeg ut av jeg skulle lage de selv.

Løp av gårde til nærmeste Nordli, kjøpte tapetpapir i mange ulike farger og mønstre og har nå blitt ferdig med 9 stk i ulike størrelser. Det gjenstår bare å lage en gren med blader de kan sitte på :-)

Nå må dette huset bli ferdig snaaaaaaaart    :-D
★★★

3 kommentarer:

  1. Så utrolig herlig de uglene var. Smelt! Du må legge ut bilder av det ferdige resultatet :o)

    SvarSlett
  2. Jeg bestiller gjerne en ugle eller to, altså:-)

    Tante Berg

    SvarSlett