onsdag 27. juni 2012

Saltvanns-basseng

Heisann dere :-D

Nå er det lenge siden jeg har blogget.
Etter en meget travel periode som sisteårsstudent ved bachelorstudier er jeg endelig ferdig, takk og lov for det. Travelt, travelt og travelt.

Her hjemme har det skjedd en del nytt i løpet av de siste 3 mnd og jeg skal se om jeg ikke får oppdatert bloggen litt fremover.

Siste nytt er at jeg drømmer om basseng i hagen, jeg elsker basseng helst med saltvann rett fra havet. Ettersom vi har en god del plass ved siden av huset og meget kort vei til havet hadde det passet supert med et saltvanns-basseng her.Jeg drømmer om et som ligger helt i kanten ved havutsikten slik at man får følelsen av å bade i havet.

Jeg kan ikke skryte på meg at jeg har så mye kunnskap om saltvanns-basseng men slik jeg har forstått det pumpes det vann fra havet og opp i bassenget, enten kontinuerlig eller ved jevne mellomrom slik at vannkvaliteten er tilfredsstillende.

Så tiden min fremover vil i hovedsak gå til å finne ut om det i det hele tatt er mulig for oss å få til noe slikt.


For en drøm sier bare jeg :-D


Ønsker dere en super kveld, min er helt fantastisk :-D

Klem2 kommentarer:

  1. Hei
    Hva med å undersøke om 50 % saltvann og 50 % ferskvann? Tror det kanskje er bedre med hensyn til kloring, rust på metalldeler osv. Vet om noen som har det og det funker i hvertfall. Og ikke for å være gledesdreper, men sjekk også reglene i forhold til gjerde og sånn. Litt kjipt hvis du må ha gjerde mellom bassenget og havutsikten..... Ellers hørtes det helt himmelsk ut å ha basseng der i havgapet! Gleder meg til å se bilder sv det nye dere har gjort! :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tips :-D Blir masse undersøking frem og tilbake før vi bestemmer oss for noe. Jeg vet at så lenge man har godkjent duk over bassenget så skal man slippe gjerde, og jeg er helt enig med deg :-D

    SvarSlett