tirsdag 14. august 2012

Unik perle i skjærgården (Må sees)

Hei på dere :-)

Jeg viser dere i dag et vidunderlig hus i skjærgården i Bergen. Se bare det nydelige stedet :-D

Da vi bygget hus var jeg så heldig å få bygge samtidig som min beste venninne skulle bygge. Huset hun bygget er dette dere ser her.
Vi fikk gleden av å reise rundt sammen å finne kjøkken, fliser, møbler, gulv, panel, farger osv.. Så gøy. Om vi ikke så hverandre hver dag, snakket vi sammen på tlf halve dagen i stedet. Hva har dere gjort, hvor langt er dere kommet, er kjøkkenet montert, bla bla bla... som min mann sa da han hørte på oss :-D
Stedet inneholder et stort hovedhus, 1 sovehytte, 1 kontorhytte, et nøst, to kaier, flytebrygge og en deilig sandstrand.Hovedhuset har to fløyer på hver side og en i midten. I fløyen til venstre ligger hovedsoverommet med walk in closet og utsikt over havet, et bad hvor man får følelsen av å være på spa og et fint gutterom med bla. sovehems. I midt fløyen er hovedinngangen med innebygde skap, seperat vaskerom og hovedstuen i front. Fløyen til venstre finner man kjøkkenet med kokeøy peis og sitteplasser, samt spisebord. Peisen er gjennomgående slik at man kan nyte flammene fra både kjøkken og hovedstue. Helt fremst i høyre fløy har hun innredet en liten stue til med den samme nydelige utsikten over havet.Her ser dere nøstet, litt av sovehytten, litt av stranden og litt av flytebryggen.Det er ren nytelse av være her. Bade, sole seg, hygge seg med godt selskap og god vin.Til høyre er kai nr. 2 i ulike nivå. Alt er skiferbelagt. Her vil det med tiden komme et utendørs boblebad i bakkant av kaien, igjen med den unike utsikten over havet.Stort nøst med god plass til ulike arrangementer og festligheter. Perfekt når man har fest for å slippe å ha det i hovedhuset.
Sovehytten er på ca 20 kvm med 3 sengeplasser og bad. Genialt når man har besøk!Litt av tunet i fronten av hovedhuset. Dette er også skiferbelagt med gressplen ut mot sjøen.


Utsikt fra hovedhuset.Skiferbelagte gangveier mellom alle hus, kaier, nøst og sandstrand.


Dette huset er det flotteste jeg noen gang har sett både utvendig og innvendig. De har gjort en fantasisk jobb med planlegging og gjennomføring. For en drøm sier bare jeg, heldige meg som får nyte stedet sammen med min gode venninne når jeg er på besøk.

Jeg skal se om jeg kan få tatt noen bilder innvendig så jeg kan få vist dere neste gang jeg er der. Eieren av huset er interiørkonsulent og lidenskapelig interessert i interiør. En drøm, drøm, drøm for dere som er like interessert som oss :-)

Stedet er en sjelden perle både utvendig og innvendig, jeg elsker det :-D

Håper dere likte det dere så her :-)

Klem fra meg

1 kommentar:

  1. Så utrolig gøy å kunne planlegge sammen!

    For et utrolig flott hus! Vil gjerne se bilder innvendig:D

    SvarSlett