tirsdag 15. november 2011

Lesekrok ♥Siden jeg i voksen alder har retunert til skolebenken er det veldig kjekt med en lesekrok, hvor jeg kan sitte meg ned i ro og fred.


Klikk på bildet for å se det i større format. Jeg har flemdeles ikke funnet kameraet mitt i flyttekaoset, men jeg lover bedre kvalitet på bildene når jeg endelig finner det :-)
Stolen og fotskammelen er Ektorp serien fra Ikea. Siden den er hvit og jeg har barn i huset har jeg lagt over et sengeteppe og saueskinn. Saueskinnet er islandsk og iroisk nok kjøpt fra Canada, til min beste venninnes store fortvilelse. Hun eier og driver en gård og kan levere enda flottere saueskinn fra norsk spelsau. Jeg har bestilt flere fra henne, noe hun motvillig gikk med på i fornærmelse.


Leselampen er fra Bloomingville. Jeg skulle egentlig ha denne på gjestebadet, men siden jeg kjøpte den via nettet var den litt større enn jeg hadde i utgangspunktet trodd. Men jeg synest den kom til sin rett her på mursteinsveggen og er veldig glad jeg kunne ha den her i stedet.

Som dere ser, koser jeg meg MYE mer med et interiørblad eller to fremfor skolebøkene ;-D

Det er nesten rekreasjon å sitte her. Se utover sjøen på alt dyrelivet og båtene som går forbi eller trekker opp teiner. Det er alltid aktivitet der ute.
Jeg ønsker dere en fantastisk dag ute i finværet, nå skal jeg ut å nyte det :-D


Stor klem fra meg    ★ ★ ★

3 kommentarer:

  1. nydelige bilder! falt helt for den utsikten ..kunne sittet å meditert dagevis :)

    SvarSlett
  2. Så fint :D Bra du har bestilt saueskinn fra riktig plass nå da! Jeg ler meg i hel !!!! Klem fra Isabelle

    SvarSlett