onsdag 23. november 2011

Gjestebadet er ferdig ♥

Endelig er gjestebadet ferdig også, i hvertfall nesten.

Skjenken er fra Riviera Maison og heter New Orleans.Det gjenstår å male ferdig listene rundt dørene, taklistene og litt flikking her og der, ellers er badet komplett.


Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og liker dette badet like godt som hovedbadet, selv om det er to vidt forskjellige bad. Jeg synes de har sin egen individuelle sjarm begge to :-D
Lampettene er kjøpt på Living. Jeg skulle egentlig ha lamper fra Bloomingville her men de ble for stor til dette badet, så da måtte jeg finne noen andre. Jeg synes disse er søte med sin fine utforming og dekor i sjermen.


Jeg har ikke fått montert speilet her inne enda fordi det viste seg og være for bredt. Har ikke nok plass mellom panelet og lampettene. Jeg hadde målt og alt skulle passe bra, helt til jeg hevet høyden på panelet uten å tenke på plass til speilet. Har dere tips om hvor jeg kan finne et smalt og langt speil med hvit karm, tar jeg gledelig i mot tips.


Vinduet her har fått shutterser i likhet med hovedbadet. Gjennom hele byggeprossessen ble dette vinduet glemt i planleggingen og her ser dere resultatet. Vi måtte kappe listen rundt mot dusjen for å få plass. Ikke så veldig pent men kostnaden er for stor til å flytte det. Nå skjønner jeg hvorfor man skal bygge 3 ganger før man er helt fornøyd ;-)

Bath skilt med knagger.

Jeg har hengt opp en hylle fra Ikea slik at jeg fikk plass til litt pynteting. Krukkene inneholder sand,skjell og rullesteiner fra diverse ferier jeg har vært på. En kjempe fin måte å bevare gode minner på :-D

Dorull-holderen er fra Plantasjen, av alle plasser.

Jeg måtte selvfølgelig ha samme slukristen her også. Mye finere enn en vanlig som oftest har huller eller dråper. Klikker du på bildet vil se se det i større format og muligens glitteret i fugemassen. Det er et svakt skimmer av glitter på hele gulvet og i dujen når du står inne på dette badet. Kjempe gøy ;-D

Små søte strandhytter med forskjellige skilt. Kjøpt på ebay.


Dette badet er bygget på et stramt budsjett, men selv om, synest jeg badet er fantastisk fint. Litt utenom det vanlige med brystningspanelet, de blåmalte striene og mosaikkflissene på gulvet og i dusjen.

Med god planlegging blir resultatet som oftest bra :-DJeg ønsker dere en kjempe fin dag og håper dere likte gjestebadet.Klem fra meg :-D

3 kommentarer:

 1. Har litt problemer med å få lagt igjen kommentar her men jeg prøver igjen... Så utrolig fint det ble!! jeg elsker brystningspanel på bad og RM skjenken ble jo bare prikken over ien :)
  Nyyydelig!!!
  Når blir det fest? ;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Tusen takk Helene, kjempe kjekt å få tilbakemeldinger :-D

  Festen blir ikke før til sommeren, da kan vi være ute og kose oss også. Vi blir ganske mange og jeg tror det rett og slett ikke er plass til alle inne :-)

  SvarSlett
 3. Du er bare knallgod!!

  Tante B

  SvarSlett