tirsdag 19. juli 2011

Jeg er forelsket..

i min kjære mr.R selvfølgelig, men også i disse nydelige fantastisk behagelige skoene. Jeg kan overhodet ikke skryte på meg å ha noen sans innen klæsmoten, da er jeg heller mye flinkere innen interiør og henger stortsett med på hva som er nytt på markedet der.

Men som sagt har jeg akkurat oppdaget Tom Shoes ved en tilfeldighet. Jeg var på desperat jakt etter nye sko idag siden mine gamle er full av membran, blå, rosa, hvit og turkismaling etter jobbing på huset kom jeg over disse fine skoene i butikken og kjøpte meg et par. Lite visste jeg om den fantastiske historien bak før jeg kom hjem.


Historien er som følger i grove trekk:
ONE FOR ONE!!

I 2006 reiste amerikaneren Blake Mycoskie til Argentina og ble overasket over hvor mange barn som ikke hadde sko til å beskytte føttene sine. Da bestemte han seg for å prøve å hjelpe disse så best han kunne å startet opp TOMS, hvor hvert par som selges av skoene, så gies det et par til et barn som trenger det. Bare få år senere har han gitt over 10 000 par sko til barn i nød. ( www.toms.com/ )


Skoene finnes til dame , herre og barn i alle farger, fasonger og størrelser.


Med striper, prikker eller blomster

i gull eller sølvDisse kjøpte jeg. Et par med rosa striper og et par med brune striper. Jeg skal definitivt ha flere par til både meg og min lille datter.ensfarget i alle mulige farger
Disse ønsker jeg meg men de er tom for min størrelse :-S


Søte små til baby :-D

Og barn.LØP OG KJØP SIER BARE JEG :-D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar