mandag 11. juli 2011

Tør jeg....Jeg har funnet noen nydelige vasker fra Kina, (www.chinasink.com/)  som er noe HELT uten om det vanlige. Men jeg liker de. De er laget av skjell som igjen er formet til mosaikk. Noen av de er i onyx som er en type stein med skjellmosaikk mens andre er rett og slett et gigantisk skjell. Å bruke selve skjellet som vask er sikkert ikke det lureste siden det ikke tåler stort, men de runde vaskene som er i stein vil jeg tro tåler en støyt.. Men spørsmålet er om jeg tør... :-ODet er denne jeg kunne i så fall tenkt meg

Utrolig fin, men jeg vil ikke ha den på mitt bad. Det er en sånn vask man hadde likt å sett i en beach bungalow i Karibien
Skjellene har et utrolig fargespill.
Denne var også kjempe fin, med sitt rosaskjær.

Venninnene mine ler av meg for jeg har ALDRI likt rosa og ønsket meg IKKE noe i rosa til lille Sienna når hun ble født, men nå ELSKER jeg rosa og alt skal helst være rosa. he he..
Denne ble litt for "ODD" men jeg tok den med for å vise hvor mye rart der finnes.Dette er en porselensvask og ville vært fin til et asiatisk inspirert bad.Hmmmm... Tør jeg???

2 kommentarer:

  1. Klart du tør Siw Hanne! Jeg synes den var kjempestilig!!! Er utrolig kjekt å ha noe som ikke alle andre har! Likte godt det skjellet også men er enig at det passer bedre på stranden... Jeg synes du skal go for it ;)

    SvarSlett
  2. Sykt stilige! Jeg ville gått for en slik en :)

    SvarSlett