Heisann og god lørdag til dere :-D
Endelig er Starbucks kommet til Norge, men at cafèen er plassert på utland, Gardermoen hjelper ikke meg mye :-S Jeg elsker Strabucks og kjøper OFTE iskaffen deres, men det er liksom ikke det samme som en nytrukket og varm Cafè Mocha fra cafèn deres.
Jeg har derfor samlet sammen noen av de beste oppskriftene deres her og så håper jeg utvilkingen av Starbucks fortsetter å spre seg rundt i landet :-D
The Starbucks Espresso Drinks
Alle oppskriftene her er ment for en 450 gram kopp. For en 350 gram kopp eller mindre, bruker bare 30 gram av espresso, med mindre du liker din drikk sterk.
Avhengig av espresso drikken du har tenkt å lage, trenger du kanskje følgende, som er tilgjengelig på de fleste Starbucks butikker, online på Starbucks.com elley ebay.com.
• vanilje sirup-for Vanilje Lattes, Varm sjokolade, og Karamell macchiato.
• mocha pulver-for Café Mochas og Varm sjokolade.
• karamellsaus-for Karamell macchiato
• pisket krem (valgfritt)
En Latte
1) damp melk
2) brygg 60 gram av espresso
3) Hell espresso i koppen
4) fylle ¾ av koppen med steamet melk
5) fyll resten med skum
* Tips: For ekstra smak, dryss med kanel eller muskat, eller topp det med pisket krem.
En Vanilla Latte
1) damp melk
2) brygg 60 gram av espresso
3) Hell espresso i koppen
4) Hell 3 ts av vanilje sirup i koppen
5) fylle ¾ av koppen med steamet melk
6) fyll resten med skum
En Cappuccino
1) damp melk
2) brygg 60 gram av espresso
3) Hell espresso i koppen
4) fyll koppen halvveis med steamet melk
5) fyll resten med skum
En karamell Macchiato
1) damp melk
2) brygg 60 gram av espresso
3) Hell 2 ts av vanilje sirup i koppen
4) fylle ¾ av koppen med steamet melk
5) Plasser en porsjon av skum på toppen av melken
6) Hell espresso over skummet
7) topp med swirls av karamellsaus
En Café Mocha
1) damp melk
2) brygg 60 gram av espresso
3) Hell espresso i koppen
4) Hell 3 ts av mocha pulver i koppen
5) fylle ¾ av kopp med steamet melk
6) Topp med skum eller krem
A Hot Chocolate
1) damp melk
2) hell 3 ts av mocha pulver i koppen
3) Hell 2 ts av vanilje sirup i koppen
4) Fyll kopp ¾ med steamet melk
5) topp med pisket krem eller skum
Håper dette frister til at dere prøver å lage de selv. Det skal i hvertfall jeg :-D
En fin fin dag i ruskeværet.
Klem fra meg :-D
En blogg om alt fra New England style, asiatisk, industrielt og shabby chic som er stiler jeg elsker. En fin mix med andre ord. Også litt om hage, mat og reiser, selv om jeg ikke har grønne fingre eller den beste kokken på kjøkkenet. Jeg er veldig glad i lage mine egne kreasjoner som er alt fra skap til rammer og sette min egen vri på ting slik at jeg får noe som er unikt. Alle prosjektene jeg holder på med, som er mange, vil jeg dele med dere underveis.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei på deg, kjempefin blogg du har her. Kommer gjerne innom igjen. Ble tipset om at du hadde det sååå fint og det var jammen meg riktig. Spennende løsninger i huset og så ligger det jo fantastisk flott til.
SvarSlettHva i all verden skjedde med kommentaren min? Skulle til å trykke send og vips så var den borte :)) Skal forsøke meg på en Starbucks oppskrift en dag, for flyplassen utland kan fort bli en dyr kaffe :) God helg til deg.
SvarSlettTusen takk for skryt, er jo så kjekt å få :-D
SvarSlettHei :)
SvarSlettHåper du får en fin påske ♥
Siste sjanse for å vinne BoligDrøm abonnement hos meg i dag ;)
Og påskegave fra Solstrand Interiør trekkes på onsdag ;)
Klem Anette