onsdag 22. juni 2011

Gjestebadet :-DNå er jeg EEENDELIG begynt å handle inn det jeg skal ha til gjestebadet. Det er jo bare så utrolig gøy :-D Hvitt  er hovedfargen her så jeg skal no få litt å vaske på... Jeg synes hvit er en lett delikat farge og her er en del av innredningen til badet som selvfølgelig i hovedsak er hvitt som jeg allerede har investert i. Men jeg har ikke helt bestemt meg for hvilke lampetter jeg skal ha over speilet, da jeg egentlig liker begge to like godt.  Jeg har ikke ord om hvor mye jeg gleder meg til å se det ferdige produktet og håper og tror det skal bli veldig bra :-DJeg har brukt dette bildet som inspirasjon til planlegging av gjestebadet.

Skjenken er egentlig ikke ment til bad, men med en glassplate på, under vasken tror jeg det skal gå fint.
Blandebatteriet er ikke bestilt for der finner jeg ikke en jeg "må" ha enda..Gulvet og dusjen blir i hvit mosaikk, veggene skal ha brystningspanel.....


med en turkis/blå veggfarge øverst. Ikke delt som vist her men en blanding av disse ;-)


Jeg jobber iherdig med å få fatt i shutterser til vinduet, som ikke er en enkel sak.

Dusjen blir i firkantet glass med muligens noen fine monogrammer.Jeg fant ikke større bilde. He he..Jeg har en hel hau med disse glassene fylt med skjell og sand fra steder jeg har besøkt. De er så dekorative og har  merkelapper hvor de kommer fra. Samtidig bringer frem gode minner :-)Speilet er fra Ikea og lampettene (vist under)som jeg ikke klarer å bestemme meg for  skal monteres over.Her er lampene jeg foreløpig står mellom. Begge er fra Bloomingville

Også Bloomingville
                                                        Hva synest dere??

                                         Jeg blir VELDIG glad for alle inspill :-D

6 kommentarer:

 1. Ååååå så utrolig fint!!! Jeg kunne flyttet rett inn :D Elsker lyse bad med panel på veggene. Og den hvite RM skjenken da... For en god idè! Personlig likte jeg den øverste lampetten best.... Men begge var veldig fin. Du må gi en lyd når du har klart å finne shutters, spent på den. Hehe.

  SvarSlett
 2. Oioioi, her skal jeg jammen bli ren og fin..:-) Tror jeg holder med Helene i at den øvertste lampen passet best, men den nederste var jammen meg flott den også!!

  -Tante B

  SvarSlett
 3. Ja her skal du bli ren og pen tante B. Med min spesialspa som inneholder både mudd- og saltvannsrens, skal du se du blir ny ;-)

  Tusen takk for innspillene deres :-D

  SvarSlett
 4. Slenger inn min mening jeg også; begge var veldig fine og sett alene var den øverste den fineste, men sett sammen med det andre du har handlet og stilen jeg ser for meg det blir på badet og resten av huset passer den nederste best. Den øverste kan fort bli for "ren" og industriell. Lykke til med videre husbygging, tror du/dere kommer til å få det knall fint!

  Hilsen fra lillesøs til tante B

  SvarSlett
 5. hei=)
  Nydelig blogg og bad=)
  Jeg er selv på jakt etter windows shutters, og lurer på om du har funnet tak i noen?

  Mvh Silje =)

  SvarSlett
 6. Heisann Silje og tusen takk for skryt :-D

  Jeg har funnet og bestil shutterser fra

  http://customwest.ie/

  Jeg sendte nøyaktige mål over vinduene og de ble spesiallaget til en langt hyggelige pris enn du må betale her i norge.

  Jeg er har akkurat hengt de opp på begge badene mine og er fantastisk førnøyd. Jeg skal lage blogginnlegg om badene innen kort tid så da kan du se de der.

  Bare gi meg en lyd om jeg kan hjelpe deg med noe :-D

  Mvh Siw H

  SvarSlett