søndag 26. juni 2011

Hovedbadet :-D

Badet mitt ser ikke akkurat helt slik ut, men det var det eneste badet jeg fant med badekar forran vinduet. Jeg tenker å pynte vinduskarmen med rullestein og skjell for å fremme følelsen av en deilig strand "far far away" :-)
Nå begynner hovedbadet også å bli ferdig planlagt. Det meste er bestilt, og det gjenstår vel egentlig bare små detaljer igjen. Badet er klar for flislegging til uken og jeg har et stort håp og ønske at det blir fort ferdig :-D Jeg gleder meg sånn til å se det, om det blir slik jeg har tenkt og sett det for meg :-O Jeg har også omsider fått fatt i shutterser til begge badene fra Irland og det var ingen enkel sak. Mye mailer og bilder frem og tilbake i tillegg til min dårlige engelsk innen construction, men vi kom i mål tilslutt :-DEks på shuttersene jeg skal ha til vinduet. Jeg har valgt Cafèstyle til dette badet siden vinduet går helt til gulvet. Cafèstyle er delt på midten horisontalt i tilleg til vertikalt. Dvs at jeg kan ha den nederste delen lukket og øverste åpen eller motsatt.


Flisene er fra Flisekompaniet og heter Botticini Marble 40 x 40 cm

Botticini Marble 2,5 x 2,5 cm
Speil i drivved fra Living

Fattigmannssølv lampe fra Bloomingville. Jeg likte lampene så godt at jeg villa ha begge og fant ut at denne ville passe best på hovedbadet.


Vince skjenk fra Home and Cottage. Denne som med den andre på gjestebadet er ikke ment til bad men jeg håper og tror at det skal gå fint med en glassplate. Jeg har ikke helt bestemt meg om jeg skal male den hvit slik som skjenken vist under eller om jeg skal beholde den slik den er. Kanskje jeg ser hva som passer best når den er kommet på plass.

Skjenk fra RM.Glassdusj som vist til høyre.
"Rainfall" dusjhode.

Sluken til dusjen. Jeg har prøvd å tenke på hver minste detalj.Badekar fra temabad med plass til to store og en liten :-)


Jeg har allerede et lager av disse fantastiske lysene som jeg sparer til nye huset.Også denne diffuseren. Jeg er totalt hektet ;-)I skjenken tenker jeg å ha kurver til alt små nipset.

2 kommentarer:

  1. Det kommer til å bli utrolig fint!! :)

    SvarSlett
  2. Veldig fint. Hvor får du kjøpt sluket i love water? Hilsen Hanne

    SvarSlett