lørdag 1. oktober 2011

Ny skjenk til hovedbadet!

Her forleden satt jeg inn skjenken som egentlig skulle stå på gjestebadet inn på hovedbadet, bare for å se hvordan den så ut der. Som jeg egentlig visste før jeg gjorde det, passet denne MYE bedre her enn den brune som egentlig skulle være på dette badet. Jeg synest de fine vaskene ble enda finere og kom mye bedre frem.Den mørke brune skjenken "slukte" liksom vaskene siden den er så tung og røff i materialene og vaskene er så pene og delikate. Jeg er egentlig en stor "fan" av å blande fine og grove materialer, men her ble det ikke riktig. Så da hadde jeg fått meg et problem. Den hvite skjenken vet jeg blir enda finere på gjestebadet hvor den i utganspunktet var tenk.

Jeg måtte finne en ny skjenk til badet kjapt.

Jeg googlet nettet opp og ned i mente, var innom alle interiørbutikker og andre butikker uten å finne noe jeg likte spessielt godt .Så da har jeg rett og slett bestilt en ny skjenk fra samme leverandør så begge badene får samme møbelet.

Gjestebadet er i en helt annen stil en hovedbadet så jeg tror ikke det gjør noe at det er samme skjenk, selv om det er lite oppfinnsomt. Men det er jo også dumt å bruke penger på noe jeg ikke liker heller, så da fikk det bli sånn.

Nå er også dusjene og blandebatteriene til dusjene kommet i hus heldigvis, så det nærmer seg, det nærmer seg. Godt er det for det minsker på tålmodigheten her etter hvert.
                         En kjempe fin dag til dere ♥ ♥ ♥

                                    Klem fra meg

2 kommentarer:

  1. Så flott baderomsinnredning, skjønner godt at du bestilte mer fra samme leverandør!

    Klem fra Sigrid

    SvarSlett
  2. Eg blir helt dårlig. Utrolig fint!!! Eg kom forresten over en liten innflyttingsgave til deg i en dansk by som heter Solvang, midt i California :) håper den overlever hjem, Klem :)

    SvarSlett