mandag 26. desember 2011

Mr Christmas sine utrolige klokke & bjellespill

Jeg var nylig inne på en nettside fra USA som heter Mr Christmas og fant disse nydelige klokke og bjellespillene. Jeg falt pladask straks jeg så de og bestilte en i håp om å motta den innen julaften.


Lillejulaften kom heldigvis hentelappen fra posten :-O

Jeg bestilte denne som vises under og den var bare helt vidunderlig. De spiller 50 forskjellige julesanger etter hva du stiller den inn på, toget kjører rundt treet og du kan sette den på uten lyd om du ønsker det. Velger du med lyd kan du enten ha lokket åpent for en klarere/skarpere lyd av bjellene eller lukke det for en "rundere" lyd.


Jeg bestilte en boks til mamma også i den typen som vises under. Her danser de ulike karakterene rundt treet og denne boksen har de samme innstillingene som min.Nærbilde av innholdet i musikkboksen.
Her er en tredje type, som ser like nydelig ut.Resten av bildene jeg viser er bare en liten smakebit av sortimentet til Mr Christmas. Ser dere på bla. ebay/usa vil dere finne et uendelig utvalg fra snowglobes, fabergè-egg, julekuler osv.
Jeg har alltid vært så svak for disse karusellene, tror det bringer frem barnet i meg :-) Denne er satt på ønske listen min til neste år.Vil dere se mer av utvalget kan dere besøke siden deres på denne adressen: http://www.mrchristmas.com/Website-C4.aspx
eller søke på Mr Christmas på ebay http://www.ebay.com/


Klem fra Siw H

3 kommentarer:

 1. ååå fy søren, de var fine!!! Da vet vi hva tante B ønsker seg til jul neste år..:-)

  SvarSlett
 2. Fantastiske!! Tror denne nettsiden får et lite besøk/bestilling fra denne kanten også ja...

  Fortsatt GOD JUL!!

  SvarSlett
 3. Ja, sant :-) Men jeg tror ebay/usa har det største utvalget. Jeg søkte på Mr Christmas og musicbox eller carousel. Søker dere bare Mr Christmas får dere opp hele sortimentet :-)

  SvarSlett