søndag 25. desember 2011

Rekreasjon

Dagen i dag startet med en deilig julefrokost og et skumbad.

Etter et meget hektisk år med husbygging, eksamener både i vår og høst siden jeg er sisteårs student ved batchelorgradstudier og Sienna var bare 2 mnd da alt dette startet er jeg evig glad for litt julefri.

Dagene skal uten tvil brukes til rekreasjon.


Klikk på bildene for å se de i større format.

Det er en ren nytelse å ligge i badekaret med utsikten. Ren rekreasjon i seg selv.Duftlys fra Yakee candle er noen av de beste duftlysene. Her har jeg et som heter Apple Cider som gir god julelukt i huset.


Etter badet koste jeg meg med nytrukket kaffe, gulrotkake og konfekt i godstolen.
Konfektskålen er fra Riviera Maison og er vel egentlig ment til oliven, siden det er det som står på den. Men den har mange andre bruksområder selv om :-D


Disse søte glassene er fra Lene Bjerre og er opprinnelig te-lys holdere. Jeg likte de så godt at jeg velger å bruke de til drikke glass i stedet. De fungerer helt fint men de kan ikke maskinvaskes.Nå er lille Sienna lagt for sin middagslur og jeg skal på sofaen å se Mary Poppins.Jeg håper dere nyter dagene like mye som meg og henter nye krefter til kommende år.


Ha en deilig dag dere  ♥

Klem fra meg :-)

3 kommentarer:

  1. Masse god jul til deg og dine også. Klem fra oss :-)

    SvarSlett
  2. For et utrolig flott hus! Blar meg bare nedover her jeg;) Helt nydelig kjøkken og for en utsikt!

    Digger badekaret med den utsikten. Hvor har dere kjøpt shuttersene? Det er så flott, men litt dyrt de plassene jeg har sett:)

    SvarSlett