tirsdag 16. august 2011

Kusmi tea Paris!

Tehuset Kusmi Te ble grunnlagt i 1867 i St. Petersburg av Pavel Michaîlovitch Kousmichoff, som ble berømt for sine teblandinger til tsaren. Kusmi Te drives i dag fra Paris.
Kusmi Tes sortiment inneholder både originale russiske teer, velkjente klassiske teer og mer moderne grønne typer te. De lekre teboksene med chic design har også bidratt til teens popularitet.
Kusmi Te er satt sammen av de beste tebladene fra utvalgte tehager på Sri Lanka, India, Kina og Java. Duftene er markante, smaken er elegant og subtil.

Kusmi te kan du kjøpe online her: http://www.kusmitea.com/en/index.html


Her er noen av de ulike teène de tilbyr:Smak av sitrus og andre frukter
Denne teen er en blanding mellom to svarte indiske teer og har en svak smak av muskatnøtt.
Smak av sirus, vanilje og eksotiske krydder fra Kina
Smak av ulike krydder og sjokolade.Smak av sitrus, røde frukter og karamell. Denne er kjempe god :-)
Kinesisk kryddersmaker, lakris og rosa pepper. Denne inneholder også ginseng som er kjent for å gi mer energi.Deres wellness tea som inneholder Boost (grønn te og krydder), Be Cool (koffeinfri te med lakris og peppermynte), Detox (grønn te og sirongress), Love (lakris, krydder og rosa pepper) og Algotea som er en grønn te med smakene peppermynte og tang.

Her finner du 45 teposer hvor det er en blanding mellom svart te, grønn te og urtete. Et lite utvalg av de fleste  tetypene til Kusmi.
Jeg bruker en tom teboks til å oppbevare hårstrikkene mine og annet små nips i på badet.
Den er kjempe fin der den står :-DNoen som har noen favoritter å tipse meg om?


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar