søndag 14. august 2011

Vågalt??

Da har jeg bestilt denne nydelige perlemorskommoden fra Rajasthan,India. Jeg har ikke sett annet enn dette bildet jeg viser under, men her ser den jo aldeles nydelig ut. Jeg håper inderlig at jeg mottar den og at den ser like fin ut i realiteten.

Jeg er ingen erfaren nettshopper så jeg føler meg ganske så vågal som tør dette her. Vel jeg kan innrømme at jeg handler litt fra Ebay, USA, men det er stortsett mindre saker til en ubetydelig sum.

Et nærbilde av utskjæringene som er fylt inn med perlemor.
Jeg har alltid vært og er enda av den oppfattningen at man blir ikke lykkelig av ting. Det kjekkeste jeg vet her i verden er å samle seg blandt venner og familie til sosialt samvær med god musikk, mat og drikke, men her tror jeg at jeg må bite meg i tungen og innrømme at denne kommoden kommer til å gjøre meg ganske så lykkelig. Denne teknikken hvor perlemor er lagt inn i treverket er det fineste jeg noen gang har sett på møbler :-D

I tilleg har jeg bestilt et serveringsbrett av samme sort som jeg tenker å ha litt lys og annet nips på.Igjen som jeg har skrevet tidligere da jeg kjøpe vaskene har jeg en skrekk blandet frydfølelse i kroppen :-O

2 kommentarer:

 1. Lekker!
  Og for noen vasker i innlegget under!!!Fantastiske!
  En slik kunne jeg også tenke meg til gjestebadet vårt:) Har lett etter noe tilsvarende sååå lenge!Hva ligger de på i pris,- kanskje vi kunne spleise på porto?

  klem Hanne:)

  SvarSlett
 2. Så kjekt å høre at du liker de. Jeg har betalt 1000 USD, (5540 kr med dagens kurs) for vaskene ink porto og da leveres de på døren min. Det ikke noe å si på prisen synest jeg når man ser hva vanlige porselensvasker koster her til lands. Gi meg en lyd om du vil vite noe mer ang vaskene så hjelper jeg deg med glede :-)

  Klem fra Siw H

  SvarSlett